A la primera planta Nou espai de llenceria

Ens seguim posant guapos i avui estem molt contents i contentes d'explicar-vos que la secció de llenceria estrena nou espai! 

Hem treballat per oferir-vos un espai renovat i amb estil propi perquè us sentiu integrades, relaxades, en harmonia i plenes de vitalitat. 

I fins i tot el logotip de Pyrénées Andorra s'ha modificat amb un toc femení i íntim. 

NOVA MARCA DE LLENCERIA

I amb l'estrena del nou espai arriba una nova marca. Us presentem la marca de llenceria femenina de gamma alta, Andres Sarda. Subratlla la teva passió i feminitat amb Andres Sarda. Deixa't inspirar per la màgia mediterrània. 

A la col·lecció d'Andres Sarda veuràs que l'encaix predomina. Sempre ha estat el material per excel·lència de la marca. El seu creador assegura que "Fer encaix és un art amb segles d'història, amb el que som capaços de dibuixar i exaltar el cos femení". 

NOUS CORNERS EXCLUSIUS AERIE I WOMEN'SECRET

A l'espai de llenceria de Pyrénées Andorra trobaràs marques en exclusiva a Andorra com Women'Secret i Aerie. Així com altres marques que trobareu només a Pyrénées: S.Perele, Skyni, Dkny Sleepwear, Armani, Fraly i Wacoal. 

TOTES LES NOVETATS 

Totes les últimes novetats d'una gran varietat de marques internacionals com: Lise Charmel, Simone Pérèle, Walford, Chantelle

I també les últimes tendències amb firmes de renom com Antigel, Pasionatta, Calvin Klein, Sloggi, Triumph, Dim, Janira, Avet, Massana,Vania i Lauren. 

Descobreix al nou espai de llenceria les marques amb més tendència perquè vagis còmode i elegant per a qualsevol ocasió. Conjunts de roba interior i llenceria, pijames, mitges, bodies, modeladors i tot el que necessites per al teu dia a dia. Troba a Pyrénées els conjunts més bàsics i les tendències més radiants. 

Us convidem a venir a descobrir el nou espai a la primera planta dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra. 

Vine, compra i emporta't un regal*! 

Regal per compra! 

Emporta't una ampolla de vi Wine X o pack de Rituals per els menors d'edats o abstemis. *Fins acabar les existències.