Exclusiu per als amants de la bellesa Nou espai de Cortefiel i Pedro del Hierro de Pyrénées Andorra

Cortefiel renova l’espai de la moda de dona

Les col·leccions de moda canvien i ens sorprenen cada temporada. Però a Pyrénées Andorra també ens agrada renovar els espais i adaptar-los als nous temps i noves modes. Cortefiel presenta un aspecte canviat i nou! A la primera planta trobaràs tot el que necessites de moda de dona a Andorra. 

Cortefiel proposa una nova col·lecció amb teixits de primera qualitat, acabats impecables i una amplia disponibilitat de talles. A més, trobaràs el look ideal a un preu únic. La relació qualitat preu fa que sigui una atracció per a les amants de la moda. 

Si busques un estil clàssic però actual, elegant, confortable, amb tendència i amb passió pels detalls has trobat la marca que necessitaves. Cortefiel pensa i dissenya roba per a dones actives, urbanes, femenines i amb estil. 

Les peces de roba de Cortefiel perduraran amb els anys i no passaran de moda. A més, t’asseguraràs un fons d’armari còmode i versàtil.

Aposta per a la sostenibilitat 

Treballen per aconseguir un producte més ecològic i sostenible. Algunes de les peces de roba estan confeccionades amb cotó sostenible, rentat amb baixa quantitat d’aigua i amb menys productes químics per l’assecat i els acabats. 

Cortefiel renova l’espai de la moda d'home 

L’estiu arriba carregat de novetats i una d’elles és la inauguració del nou corner de Cortefiel i Pedro del Hierro a la planta baixa dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

Aquells que ja coneixeu la marca, sabreu que és una firma ideal per a homes cosmopolites, amb bon gust, sibarites i sensibles al disseny. 

El nou espai desprèn sentiments amb identitat pròpia i exclusius. La qualitat i l’elegància amb tocs sofisticats. Notaràs la qualitat en els teixits. Totes les col·leccions aposten pel color sempre sota la tendència del moment, ja siguin estampats o looks monocromàtics. 

Total looks que et serviran per a l’àmbit laboral, d’oci i les ocasions més especials. Sempre aniràs a la moda i còmode. 

Sastreria, el valor de la distinció 

La sastreria a mida de Pedro del Hierro i Cortefiel és un referent del mercat. Confecció artesanal del producte i teixits italians. Cuidem de tots els detalls i convertim cada vestit d’home en un exemple de bon gust. 

Marca innovadora però respectuosa amb la tradició

Destaca entre les col·leccions, la sastreria, desenvolupada amb les millors qualitats, teixits italians de filatures de súper 120S, una acurada confecció amb acurats processos artesanals. Multitud de detalls en interiors i fornitures, a més d'un actualitzat "Tailored fit" i "Slim fit ", que fan de la sastreria de Pedro de Hierro i Cortefiel un referent en el mercat.