El projecte arrenca amb l'assessorament de la fundadora dels centres d’estètica Maria PadillaNova cabina d’estètica a Pyrénées Andorra

L’espai per cuidar-te i mimar-te de la tercera planta renova l’espai. Del 22 al 25 d’octubre hem preparat unes jornades de portes obertes al nou Espai Beauty. La cabina d’estètica disposa de marques que tenim en exclusiva, com Être Belle i Dr. Grandel. 

Nous tractaments facials i corporals que s’adapten a les teves necessitats i a les especificitats de la teva pell i el teu cos. 

El projecte arrenca amb l'assessorament de la fundadora dels centres d’estètica Maria Padilla, una professional amb una àmplia trajectòria que fa més de 25 anys que innova en el món de la bellesa. 

Maria Padilla compta amb un equip de professionals de l’estètica i acumula més de 300.000 tractaments estètics d’experiència. Hem parlat amb ella. 

ENTREVISTA MARIA PADILLA 

Què has aportat al nou centre d’estètica de Pyrénées Andorra? 

Després de vàries reunions amb l’equip de Pyrénées Andorra, hem posat en comú les inquietuds per donar-vos la millor resposta. Hem creat uns tractaments per a la cabina d’estètica de Pyrénées que combinen l’aparatologia amb el protocol de treball, un ventall de tractaments per a tota mena de necessitats. 

Hi ha novetats? 

Sí, moltes. Per exemple, el tractament Hydro Active de Dr. Grandel, és un tractament nou que treballa amb tres tipus d’àcid hialurònic. És capaç d’activar la producció d’àcid hialurònic de manera natural. Des de la primera sessió ja té efectes visibles. 

I com és el ventall de tractaments?

Tots els tractaments són nous. Tenim 25 anys d’experiència en diagnòstic i tractaments. Treballem amb els millors laboratoris europeus per portar a les cabines els millors còctels per fer reaccionar les pells. Els tractaments són reactius, fem que la pell es posi a treballar. 

Què us fa ser diferents?

Els centres d’estètica Maria Padilla han obtingut la medalla d’or al millor centre d’estètica en l’àmbit nacional atorgat per l’associació d’imatge en dues ocasions. Un premi reconegut per la tasca de recerca de tractaments actius amb resultats palpables.  

Quants tractaments hi ha? 

Tenim els tractaments per abastar totes les problemàtiques tant facials com corporals. A més, els nostres tractaments es poden combinar i són tractaments que es noten a la pell. 

Els tractaments que feu als centres de Barcelona són els mateixos que trobarem a Pyrénées Andorra?

Sí, perquè les professionals de la cabina d’estètica de Pyrénées Andorra s’han format a Barcelona, a la nostra acadèmia i han pogut conèixer de primera mà quins són els protocols. Per a nosaltres és molt important fer un bon diagnòstic, i calen bones professionals darrere.