Descomptes especials durant el mes de febrer On vols anar de viatge de noces? 

Després de casar-se, després de viure mesos de molt estrès i tensió, després del gran dia arriba el moment d’anar de viatge. És un moment molt esperat per a totes les parelles perquè després d’estar pensant en tota la logística del gran dia toca viure uns dies de desconnexió i relax amb la teva dona o marit. 

Organitzar un casament ja és força complex com perquè durant tot aquest temps hagis d’estar pensant i organitzant el viatge de noces. Ha de ser un viatge ideal, complet i sense cap error. No ens podem equivocar perquè és un viatge que recordaràs per sempre. Per aquests motius és molt convenient que aquest viatge te l’organitzi una agència de viatges. 

Si et cases el 2020 i vols fer un viatge de somni, et convidem a visitar l’agència de viatges de Pyrénées. A més durant el mes de febrer hi ha descomptes especials per a viatges de noces! Ofereixen circuits a mida en privat per tot el món, circuits en regular, creuers, viatges d’aventura, viatges gastronòmics... 

L'agència de Pyrénées Andorra t'organitza el viatge de noces 
Si saps on vols anar de viatges de noces et farem una proposta que s’adapti a les teves necessitats i si no saps on vols anar també t’assessorarem perquè sigui sens dubte el TEU viatge.