Pyrénées Stories

Porta el Nadal a casa teva de manera solidària

Grup Pyrénées habilita espais per la venda de regals fets per la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

Aquest Nadal pots decorar casa teva de manera solidària, perquè els Grans Magatzems Pyrénées han cedit un espai dels seus establiments perquè la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell vengui els productes de decoració nadalenca que confeccionen al seu propi taller, fomentant així la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

Els articles es venen a la secció de decoració dels Grans Magatzems Pyrénées, a la tercera planta. Els beneficis, recaptats de manera totalment solidària i sense ànim de lucre, aniran destinats al desenvolupament de i&i Serveis, l'empresa d'inclusió sociolaboral de la Fundació.

Tot i que és la primera vegada que el Grup Pyrénées participa en aquesta iniciativa de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, la seva col·laboració amb ONGs i entitats solidàries com Unicef, la Creu Roja Andorrana o Assandca és habitual. En aquest sentit, des de Pyrénées s'avança que "aquesta ha estat la primera acció conjunta amb la Fundació Meritxell, però no serà l'única, ja que tenim previst seguir treballant plegats”.