Pyrénées Stories

Setmana de l'Íntim

20% de descompte exclusiu amb My Pyri

Durant el confinament domiciliari provocat per la pandèmia, moltes persones van decantar-se per l’ús d’una roba interior més còmode que s’adaptés a les necessitats del moment. Però el retorn a la normalitat -i la conseqüent tornada a la feina presencial- ens ha fet recuperar hàbits i costums que teníem lleugerament abandonats, com l’ús del sostenidor, les faixes o les mitges. 

Tot i això, la recentment descoberta comoditat s'ha apoderat del nostre criteri estilístic i només cal donar una volta pels grans magatzems Pyrénées per adonar-se que les opcions a la secció de roba íntima (tant en dona com en home) s'han diversificat notablement. Ara hi ha línies de moda interior més 'esportives' que conviuen amb la cotilleria més fina. 

Si després de tants mesos posant poca atenció a la teva moda interior, vols renovar el teu armari, pots aprofitar la 'Setmana de l'Íntim' de Pyrénées Andorra. La secció de roba íntima ofereix del 21 al 31 d'octubre, descomptes del 20% exclusius per als clients My Pyri en pijames d'home i dona, cotilleria, mitges i mitjons, i roba interior d'home i dona. L’oferta no és acumulable amb altres promocions o descomptes.