Més fàcil que maiServei a domicili de la Tintoreria Núria

Després de tants dies tancats a casa segur que heu fet neteja, heu trobat unes cortines noves, heu retirat una catifa i n’heu posat una de nova, heu endreçat els armaris i heu trobat roba que feia temps que no utilitzàveu... un munt de canvis! Però ara toca netejar i deixar-ho tot a punt. 

La Tintoreria Núria de Pyrénées Andorra està al vostre costat per ajudar-vos amb el que necessiteu. A netejar bé el que no podeu fer a casa, a desinfectar la roba, el que necessiteu!

A la Tintoreria Núria som experts en la cura i el tractament de peces delicades. Utilitzem tractaments artesanals i particulars per cuidar i deixar com noves totes les peces de roba.

SERVEI A DOMICILI SENSE COST ADDICIONAL 

I com ara més que mai volem estar al vostre costat perquè la neteja i la desinfecció és més important que mai, hem creat el servei a domicili de serveis de tintoreria per qualsevol dels serveis. Venim a buscar-te el que necessitis rentar, ho netegem i t'ho tornem a portar. Aquest servei s'ofereix sense cap cost addicional.  

Tot tipus de peces de roba, camises, jaquetes d’hivern, edredons, vestits, catifes, el que necessitis. No ho dubtis, truca’ns al +376 864910