Pyrénées Stories

Aquest any gaudeix de l'estiu amb Pyrénées!

De l'1 al 28 d'agost podràs guanyar un premi diari!

Vols un nou iPhone 13? Vols unes Jordan d'última moda? Vols una targeta regal de 600€ per comprar-te el que tu vulguis?
 

Entra en el sorteig per compres superiors a 50€ i per cada tram de 50€ de compra en totes les seccions de Grans Magatzems Pyrénées excepte a Restauració, Agència de Viatges, Duty Free i Concessionaris.

A continuació pots consultar el calendari amb els premis diaris perquè no se t'escapi cap!

Per la teva compra rebràs una butlleta que hauràs d'omplir amb el teu nom, cognom i telèfon. La butlleta l'hauràs de dipositar en l'urna que trobaràs a la rotonda del centre a la planta baixa. Cada dia, a les 19 h s'extraurà una butlleta de l'urna. Per via de megafonia s'anunciarà les 4 últimes xifres del número de telèfon que figura a la butlleta. És condició indispensable per poder ser el guanyador/a del premi estar present en el moment de l'extracció de la butlleta. Si el participant no apareix al moment o bé la butlleta no compleix els requisits establerts, aleshores es repetirà el procediment fins que el titular de la butlleta extreta estigui present i aquesta sigui correcta. Per la qual cosa, serà responsabilitat del participant estar físicament present i atent en el moment del sorteig per a optar a ser guanyador/a.

 

 

 

*Consultar condicions i excepcions la botiga. Qualsevol participació d'un menor quedarà descartada i es tornarà a repetir el sorteig. Un cop identificada la identitat del guanyador es trucarà al guanyador i contra la signatura d'un rebut d'acceptació, es farà lliurement del premi. A partir d'aleshores no s'admetrà cap reclamació ni es podran fer canvis ni devolució.