Tornem a obrir l'1 de junyT'estàvem esperant!

No ha estat fàcil! Han estat 79 dies molt durs. Hem perdut éssers estimats, hem trobat a faltar la nostra gent però per sobre de tot hem demostrat, una vegada més, que som un gran país.Gràcies pel compromís, el sacrifici, l'esforç i la dedicació de tots i cadascú de vosaltres. Sense vosaltres no hauria estat possible aturar la propagació del virus. Quedant-vos a casa heu ajudat molt.

Volem aprofitar també per agrair tot l'esforç que han fet els valents i valentes que han treballat a primera línia. El personal sanitari, de neteja, de seguretat, supermercat, logística, farmàcies, benzineres, policies, bombers, mitjans de comunicació, administració, recursos humans i no ens voldríem deixar a ningú. Gràcies per estar al peu del canó. Gràcies, gràcies i mil gràcies!

1 DE JUNY, PYRÉNÉES ANDORRA TORNA A OBRIR! 

Us hem trobat molt a faltar! Durant aquests mesos hem tingut molt temps per pensar i per somiar i ens hem inspirat amb aquest vídeo que volem compartir amb tots vosaltres. 

I OBRIM AMB REBAIXES FINS AL -50%

HORARIS DEL MES DE JUNY 

Tot el centre obert de dilluns a diumenge de 9.30 a 20 h. La primera hora ja no està reservada als col·lectius vulnerables. 

MESURES DE SEGURETAT 

Obrim garantitzant totes les mesures de seguretat per evitar els contagis. La nostra prioritat és la teva salut. Hem aplicat totes les mesures de seguretat sanitàries per evitar la propagació i el contagi de la Covid-19. Recordem que és molt important mantenir les mesures de distanciament. 

 

RESTAURACIÓ I McDONALD’S 

Restauració 

La Terrassa (cafeteria 3a planta), 

la Bohème (restaurant 3a planta)

Medacorba (cafeteria planta baixa)

oberts de dilluns a dissabte de 9 a 20 h i els diumenges de 9 a 15 h. 

Els canvis sempre són positius

 

 

McDonald’s 

  • Avda.Merixell, 105 i 32 --> Obert de 12h a 22h.
  • Avda Tarragona, 49 --> Només delivery i McAuto de 12h a 16h i de 19h a 23h.
  • Sant Julià de Lòria --> Només delivery i McAuto de 12h a 16h i de 19h a 23h.
  • El Pas de la casa --> Obert de 9 a 21h.