ISOIUna garantia de bellesa

ISOI és una marca amb una alta garantia de responsabilitat en la creació, desenvolupament i venda de productes cosmètics d'alta qualitat. Els seus cosmètics són hipoal·lergògens, sense ingredients químics nocius i centrats en oferir els millors resultats. La millor elecció per a la cura de la pell, 100% avalada per:


 EWG VERIFIED™ és un nou programa estàndard desenvolupat pel Grup de Treball Ambiental (EWG) que és una de les organitzacions sense ànims de lucre més influents als Estats Units. Aquest programa va ser creat perquè els consumidors prenguin decisions intel·ligents a l’hora de seleccionar i comprar productes. EWGVERIFIED™ porta el sistema de qualificació de Skin Deep, un pas més enllà en demanar a les empreses que presentin informació més detallada per a ajudar a confirmar que els seus productes estan adequadament conservats i lliures de contaminants i que els processos de fabricació compleixen amb els criteris de EWG. ISOI s'ha convertit en el primer membre de EWGVERIFIED™ Cosmetics Brand a Corea, i actualment més de 50 productes són EWGVERIFIED.

 El segell Original DERMATEST® és una garantia de la reproducibilitat dels mètodes d'assaig i també dóna seguretat als consumidors i fabricants. Els productes guardonats amb aquest segell compleixen la promesa de la qualitat provada i confirmada. Tots els productes de ISOI han obtingut el segell Original DERMATEST®.

 El segell The Vegan Society és garantia de que és vegà. Els productes, així com el procés de producció, no contenen matèries animals ni han estat testats en animals. Com gran part dels productes ISOI.