UNICEF UNICEF Andorra més a prop que mai

UNICEF – Comitè d'Andorra serà present a Pyrénées Andorra a partir del 17 de maig del 2021 en un format diferent.

Per primera vegada seran exposades als Grans Magatzems Pyrénées i a la seva Divisió d'Automoció unes siluetes de mida real amb 3 codis QR, cada un per a una opció de col·laboració diferent.

En els temps actuals, UNICEF ha trobat la manera d´apropar-se a les persones respectant els protocols sanitaris i les distàncies de seguretat. Amb el mòbil es podrà escanejar els codis QR de les siluetes, que enllacen directament amb la seva web www.unicef.ad, i podràs triar entre tres opcions de col·laboració amb els projectes d’Unicef Andorra: fer-se soci, fer un donatiu o comprar un regal.

Per què fer-se soci?

Per al Comitè d'Andorra per l'UNICEF, el suport econòmic és indispensable. Gràcies a les aportacions periòdiques, aquest suport fa possible promoure entre la societat andorrana els Drets dels Infants, així com finançar els diferents projectes que tenim arreu del món per ajudar als infants més vulnerables.

Per què fer un donatiu?

Per participar puntualment en un projecte concret o a la campanya anual. En aquest moment es pot escollir finançar algun d’aquests 3 projectes:

  • A la República Centreafricana: en suport al programa de reintegració comunitària per infants prèviament associats a grups armats.
  • Al Bhutan per una educació inclusiva de qualitat pels infants amb discapacitat.
  • I a Zàmbia per la creació de centres INSAKA per al desenvolupament de la primera infància.

Per què fer un regal que salva vides?

Perquè molts infants arreu del món continuen fent front a catàstrofes naturals, malalties i emergències, o viuen en països en conflicte. Els regals que salven vides són productes reals i tangibles, subministraments, com sobres de tractament contra la desnutrició, dosis de vacunes contra el tètanus que ens ajudaran a prevenir aquesta malaltia i lluitar contra la mortalitat infantil o mantes per protegir-se del fred en ple hivern en molts dels camps de refugiats on Unicef treballa.

Amb aquesta acció Pyrénées Andorra i MoraBanc, que cedeix temps i espai per exposar les siluetes, s'uneixen a Unicef Andorra en la missió de garantir que es compleixin els drets dels infants a la salut, l'educació i la protecció arreu del món.