BROWNIE
BROWNIE

ROOTS

Creada de la mà del matrimoni Mercedes Ortega i Juan Morera, Brownie neix amb el desig d'oferir un producte de qualitat i femení inspirat per la nostra terra, el mediterrani. En honor a un gosset que s'havia incorporat recentment a la família, van cridar a la seva nova marca: Brownie.

Detalls que no busquen la perfecció, sinó la felicitat!

#brownieGirl

Brownie

Brownie és la marca de les noies que organitzen un dinar compartit els diumenges al matí, les que corren descalces per la platja perquè volen sentir la sal en la seva pell, les que troben tresors a les golfes del seu avi, les que obren els braços quan van en bici, les que trien un disseny per oblidar l'avorriment a casa i les que saben que les seves amigues, són les seves germanes.

Col.lecció

Brownie

Frescor, funcionalitat i confiança. Aquests són els valors que resideixen a cadascuna de les nostres peces amb la intenció d'oferir dissenys que facin feliç a qui els porti. Les nostres col·leccions es caracteritzen per barrejar bàsics atemporals d'alta qualitat i peces amb tendència capaços de transmetre el nostre esperit vital i espontani.

Our way

Brownie

Amants de la llibertat, la comoditat, la bona vida, els dies de sol a la platja i els dies de pluja al sofà. La missió de Brownie és omplir aquest món d'optimisme a través d'un equip, unes botigues i unes col·leccions on l'alegria és el nostre "manifest".

#1 HONESTEDAT
#2 HUMILITAT
#3 TRANSPARÈNCIA
#4 RELOVE