MANGO
MANGO

Inspirem al món compartint la nostra passió per l'estil i la cultura mediterranis

L'aigua que banya les nostres costes, la calidesa de la seva llum i l'alegria de la nostra gent. Des de MANGO, volem compartir el millor de l'essència mediterrània que cultivem des de fa més de 35 anys. El gust per la vida tranquil·la i l'estima pels detalls, que des de les nostres col·leccions traduïm en dissenys atemporals i compromesos amb el medi ambient. Un estil natural i contemporani que també ens uneix a través del gaudi de la cultura en totes les seves formes.

LES NOSTRES LÍNIES

Cadascuna de les nostres col·leccions de Dona, Home, Nena, Nen i Violeta expressa, mitjançant la cura dels materials, l'atenció als petits detalls i un disseny modern, el nostre caràcter mediterrani i contemporani.

Única i femenina

Les nostres propostes vesteixen a una dona genuïna i amb estil propi. Totes les peces i accessoris busquen l´atemporalitat alhora que es fan ressò del millor de les tendències.

Tendències i confort

Des de la sastreria més tradicional fins a les peces més informals, les col·leccions de Mango MAN estan concebudes per construir un armari contemporani i eficaç que cobreix totes les necessitats.

Divertit i natural

També volem inspirar als més petits. MANGO Kids potencia l'esperit creatiu, fresc i espontani de qualsevol nen.

Còmode, femení i modern

Els dissenys de Violeta by MANGO són ??contemporanis i afavoridors, i estan pensats per potenciar l'estil personal de totes les dones amb talles entre la 42 i la 54.

Del teu armari, a la resta de la llar

La cultura i l'estil de vida de la Mediterrània inspira Mango Casa, una línia plena d'essencials per a la llar en què les textures naturals, els colors relaxats i els materials sostenibles són els protagonistes.