MIRTO
MIRTO

MIRTO neix el 1956 amb l'objectiu inicial de crear camises per a l'home. Avui és una marca de moda líder en el seu sector, que destaca pels seus dissenys i la impecable qualitat dels seus productes per a l'home i per la dona.

Teixits exclusius, avantguarda en patrons i models, innovació tecnològica i el millor "saber fer" artesà, es combinen en una col·lecció de camises que abasta des dels models d'alta gamma per al vestir més formal, fins a les camises més casual o esport per als moments d'oci.

El MIRTO és la planta que dona nom a la nostra companyia, la nostra marca.

D'origen mediterrani, aquesta planta és coneguda des de l'antiguitat pel seu ús ornamental com a senyal de victòria i pau. Del gènere de les mirtáceas i també coneguda com a murta, és un arbust perenne i olorós, que pot arribar a una alçada de 4 metres, amb petites fulles lanceolades en verd viu, fruit en forma de baia de color blau fosc i flors aïllades, petites, blanques i molt fragants.

Els seus atributs aromàtics han donat origen a saborosos licors i a cosmètics i perfums, que recorden una barreja de llorer, eucaliptus i encens. Per la seva olor voluptuosa i el caràcter excitant que li atribuïen els antics, el MIRTO va estar consagrat a la mitologia a la deessa Venus i és per això també símbol de l'amor i la bellesa.

Des de fa més de 60 anys, MIRTO dissenya i fabrica a Espanya les seves col·leccions, per a l'home i la dona, sempre buscant l'excel·lència.

Cada temporada es realitza una rigorosa selecció de teixits, entre els millors fabricants del món, que serveixen de matèria primera per a elaborar cada camisa. Més de 18 peces de roba diferents, que requeriran més de 80 operacions independents durant el procés de confecció. Les teles es tallen i casen amb detall, per cosir les diferents peces, a continuació, utilitzant més de 7 puntades per cm. Finalment cada camisa és inspeccionada, planxada i plegada amb molta atenció al detall. Es combina així en el procés industrial l'última tecnologia i el millor "saber fer" artesà.