HANKY PANKY

Llenceria i bany

Hanky ??Panky des de 1977

El 1977 Gale Epstein va crear la seva marca de llenceria Hanky ??Panky. Al principi, el jove dissenyador volia assemblar mocadors brodats per fer les seves primeres peces de llenceria. En 40 anys, el nom Hanky ??Panky s’ha convertit en una institució als Estats Units i després a través de l’Atlàntic!

Hanky ??Panky reinventa la llenceria

Hanky ??Panky deu la seva fama a l’estil que espurneja de les seves creacions. De fons encantadors i bigarrats, copes innovadores i impresos divertits i singulars. Fun i altes en colors, la llenceria Hanky ??Panky és tallada en encaix que li revestirà com a una segona pell. Descobreixi’ls en el moment de les seves compres a Andorra.

El costat positiu de l’estil de Nova York

L’estil Hanky ??Panky és sense embuts una revolució veritable en el món de la llenceria de luxe. És en això que els models unes vegades descabalades, i altres flashy van seduir a les estrelles més grans com ara Rihanna o Angelina Jolie.

Llenceria per a totes les dones

Primer celebrada per la qualitat dels seus puntes, la marca de llenceria de Nova York Hanky ??Panky és reconegut avui per als seus articles acolorits i espurnejants i glamur. Popular i sensual, Hanky ??Panky vol ser la còmplice voluptuosa de totes les dones.