SERVEI DE PERSONAL SHOPPER DE GRANS MAGATZEMS PYRÉNÉES

Compra en línia qualsevol producte de Pyrénées mentre el centre està tancat.

Grans Magatzems Pyrénées creu en les experiències i vol que durant la recta final del confinament puguis comprar en línia tot el que necessitis i sigui sens dubte una experiència especial.

Els nostres assistents personals t’atendran i t’assessoraran perquè puguis fer les compres gairebé igual que quan venies a fer-les als Grans Magatzems Pyrénées.

 

QUÈ puc comprar en línia?

Coneix la nova compra en línia de Grans Magatzems Pyrénées, fes clic a la secció que més t'interessi per accedir directament al shopping online:

 

CONÈIXES EL SERVEI DE PESONAL SHOPPER ONLINE?

Si cap de les opcions anteriors cobreix les teves necessitats. Posa't en contacte amb el Servei de Personal Shopper omplint el formulari que trobaràs a continuació. Els nostres assistents personals et trucaran per atendre't, assessorar-te i perquè puguis fer les compres de qualsevol producte del centre.

OMPLIR FORMULARI DE COMANDA

Per comprar productes de la FNAC o d'Alimentació cal anar a les seves web de compra en línia. Et deixem els enllaços a continuació:

 

Així és com funciona el personal shopper

 

PAGAMENT

Es podrà pagar amb Targeta Pyrénées o bé amb targeta de crèdit/dèbit per PayLink, és a dir, rebràs un enllaç on podràs fer el pagament.

LLIURAMENT

Un cop rebuda la petició, processarem la informació. Si tenim qualsevol dubte, ens posarem en contacte amb el client i es procedirà al pagament i a l’enviament al domicili. Si la compra és inferior a 48 €, les despeses d’enviament seran de 6 €.  

Enviem a tot el territori andorrà en un termini d’entrega d'entre 24 i 48 hores (excepte productes FNAC*) des de la tramitació de la comanda un cop s’hagi fet el pagament i la validació dels productes. Les comandes es tramitaran en funció de l’ordre de les comandes. 

CANVIS I DEVOLUCIONS

Qualsevol producte adquirit en línia mentre el centre estigui tancat es podrà canviar o retornar quan Pyrénées torni a obrir les seves portes.

Si tens qualsevol problema o necessites fer algun canvi o devolució abans d'aquesta data, envia un correu electrònic a parlem@pyrenees.ad i gestionarem individualment cada cas per mirar de trobar una solució.

 

ARA I SEMPRE AL TEU COSTAT

Si tens qualsevol dubte, en pots enviar un correu electrònic a parlem@pyrenees.ad

Fem que la vida sigui més senzilla. Aprenem a valorar el que tenim i sobretot cuideu-vos molt. Nosaltres, us estarem esperant!

 

*Si fas una comanda de productes de la FNAC Andorra i el producte el tenim en estoc a la botiga, set portarà al teu domicili personalment. Si no tenim el producte que sol·licita, un venedor es posarà en contacte via telefònica per oferir-li una alternativa similar al producte demanat o per demanar-lo al magatzem central. Les comandes de la Fnac poden trigar més de 48 hores per entregar-se.