Obrim el servei post venda, la Clínica Fnac, la perruqueria i la cabina d’estèticaCada cop estem més a prop

La obertura del centre està cada cop més a prop i la tornada a la nova normalitat també. Treballem des de fa molts i molts dies per poder-vos oferir tot allò que necessiteu garantint la màxima seguretat. 

Mica en mica es va reprenen l’activitat. A partir del dilluns 18 de maig de 2020 obrim el servei post venda, la Clínica Fnac, la perruqueria i la cabina d’estètica. 

I a partir del 22 de maig obrim el Servei d'Atenció al Client a la 4a planta.

POST VENDA I CLÍNICA FNAC 

El servei post venda està obert de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19 hores a la quarta planta. I allà també trobareu la Clínica Fnac oberta de dilluns a divendres de 10 a 19 h. La posada a punt del teu dispositiu mòbil, pack d’arrencada inicial d’un portàtil o el que necessitis. El temps de reparació dels productes es pot veure afectat com a conseqüència de la falta de recanvis i la dificultat d’aconseguir-ho amb les circumstàncies que estem vivint.

CABINA D’ESTÈTICA I PERRUQUERIA  

Si desitges gaudir dels serveis de la cabina d’estètica pots enviar un correu electrònic per demanar cita a cabina.estetica@pyrenees.ad o bé trucant al +376 880197. És moment de cuidar-te, és moment de deixar-te mimar. Obert de dilluns a dissabte de 9 a 19 h i els diumenges de 9 a 15 h. T’esperem veure molt aviat! La perruqueria estarà oberta de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. Pots trucar per demanar hora al +376 814 415. 

La nostra prioritat, la teva salut

La nostra prioritat és la teva salut. Els serveis que s'ofereixen són respectant totes les mesures de seguretat sanitàries per evitar la propagació i el contagi de la Covid-19. 

La perruqueria i a la cabina d’estètica disposarà de guants i mascaretes per si no en porteu de casa així com també gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans. Es recomanarà el pagament amb targeta per evitar el contacte i es recomana no portar penjolls, arracades, rellotges ni cap tipus d’accessori. 

Es recorda que els estris i les instal·lacions seran desinfectades per garantir la seguretat tant dels clients com dels treballadors. Les tovalloles i les bates són desinfectades després de cada ús i els productes són unipersonals. 

CABINA D’ESTÈTICA I PERRUQUERIA  

El servei d'atenció al client ja torna a estar obert al públic a la 4a planta de Pyrénées. Com sempre seguirà estant disponible al correu electrònic parlem@pyrenees.ad i al telèfon 880 100.

 

Us recordem els serveis que estan oberts avui 20 de maig:

YORKI'S & PERRUQUERIA CANINA

9.30  a 13 i de 15 a 19, diumenge tancat

TINTORERIA

10 a 18, diumenge tancat

TEXTILAND

9.30 a 17,30, diumenge tancat 

MISTER MINIT

10 a 14 i de 16 a 19, diumenge tancat

LLIBRERIA I PAPERERIA

De dilluns a dissabte de 9 a 19 h i diumenge de 9 a 15 h, a la 3a planta
o a qualsevol hora a www.fnac-andorra.com i t'ho enviem a casa.

ALIMENTACIÓ

De dilluns a dissabte de 9 a 19 h i diumenge de 9 a 15 h, a la 2a planta
o a qualsevol hora a csf.pyrenees.ad i t'ho enviem a casa.

PERSONAL SHOPPER

Omple el formulari i compra el que vulguis de tot el centre amb l'ajuda de les nostres Personal Shoppers