La Terrassa

La Terrassa és una cafeteria que ofereix menjar «ràpid» de qualitat als visitants dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra (i a tots els públics) que volen fer un àpat ràpid o un petit mos.

Busques un restaurant / cafeteria a Andorra la Vella?

La Terrassa és una cafeteria que ofereix menjar de qualitat als visitants dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra per a tots els públics, que vulguin fer un àpat ràpid o un petit mos. Aquest restaurant d’Andorra la Vella et seduirà pel seu ambient relaxat, l’amabilitat del personal i la qualitat de les creps, simplement delicioses!

 

Trobi el departament a la Tercera planta dels vostres magatzems Pyrénées

 

Fes una pausa al restaurant cafeteria La Terrassa de Pyrénées Andorra

La Terrassa t’espera cada dia a Pyrénées, els grans magatzems d’Andorra que no et pots perdre. Aquest snack bar de servei ràpid i impecable és el lloc ideal per descansar durant o després d’un dia de compres.

 

A LA CAPITAL ANDORRANA, EL LLOC IDEAL ON MENJAR RÀPIDAMENT EN UN AMBIENT CASUAL

El restaurant cafeteria andorrà La Terrassa, situat a la tercera planta dels Grans Magatzems Pyrénées, és molt conegut per les seves excel·lents creps, les més famoses del Principat! També ofereix una carta variada d’amanides, entrepans i plats combinats a preus irresistibles.

El seu ambient relaxat és ideal per als qui necessiten un descans merescut i reparar les forces per continuar la jornada en les millors condicions.

 

Matí

Servei a taula de 9.30 a 11.30h.

Servei per dinar de 12.30 a 15.00h.

Tarda

Servei a taula de 16.00 a 20.00h.

Oferta gastronòmica a Pyrénées Andorra