La Bohème

Obert tots els dies de la setmana i està ubicat als Grans Magatzems Pyrénées. Al restaurant La Bohème d’Andorra la Vella gaudiràs d’un àpat saludable o un brunch en un nou ambient elegant, bucòlic i càlid, al voltant de menús dietètics inèdits, i de productes naturals exclusius.

BUSQUES UN RESTAURANT CREATIU A ANDORRA LA VELLA?

La bohème és l'espai on el nostre Xef Laurent Chiaramonti fa volar la seva creativitat per oferir plats exquisits i elaborats. Durant l'hora de dinar pots deleirar-te del menú migdia o dels suggeriments del dia, amb productes de temporada i que varien cada setmana perquè gaudeixis d'una selecció variada d'aliments frescos.

Benvinguts a La Bohème, el restaurant saludable d’Andorra la Vella

Un ambient cosy, una cuina sana.

Situat al cor dels Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella, el restaurant La Bohème s’ha metamorfosat per oferir-vos una cuina mediterànea francesa. Per a un esmorzar saborós, un dinar equilibrat, un berenar sa o per prendre una copa. La Bohême us proposa una pausa divertida en un ambient acollidor. 

Al casc històric de la capital andorrana, el restaurant La Bohème us proposa cada dia de 09.30 h a 21.00 h (20.00 h el diumenge) les seves receptes sanes amb productes naturals.

 

Matí

Servei a taula de 9.30 a 11.30h.

Servei per dinar de 12.30 a 16.00h.

Tarda

Servei a taula de 17.00 a 20.00h.

Abans, durant i després de les teves compres, podràs en solitari, amb família o amics, relaxar-te en aquest indret colorit i gaudir d’àpats saborosos i sans, en qualsevol moment.

Oferta gastronòmica a Pyrénées Andorra