Pyrénées Stories

Els canelons del Nandu

El prestigiós xef de Can Jubany posa a la venda els seus canelons a l'espai Ametller Origen de Grans Magatzems Pyrénées

Si ets dels que pensen que els canelons no poden faltar mai a taula per Nadal, des d'aquesta setmana ja pots trobar els que fa el prestigiós xef Nandu Jubany a l'espai Ametller Origen del supermercat dels Grans Magatzems Pyrénées. "Els canelons han evolucionat durant molts anys d'ofici, però es tracta d'un dels plats més importants de la nostra tradició culinària i de la cultura popular", assegura Jubany. En pràctiques safates de canelons tradicionals de rostit, podràs degustar a casa teva la recepta que elabora el xef al seu restaurant d'estrella Michellin Can Jubany.

Com es gratinen correctament uns canelons?

El mateix Jubany t'explica quina és la millor manera de gratinar els canelons perquè quedin en el seu punt de cruixent perfecte:

- Cal preescalfar el forn a 240 graus. Posa'l en marxa 20 minutos abans d'introduir els canelons perquè arribi a 140 graus.

- No cal posar l'aire del forn, només l'opció de calor a dalt i a baix. I és que el ventilador podria fer que els canelons agafessin sabors del forn.

- El temps de gratinat ha de ser d'entre 15 i 20 minutos, perquè quedin ben cruixents i súper calents. És important que estiguin molt molt calents.

Si encara no els has tastat, els trobaràs a la zona d'Ametller Origen del supermercat dels Grans Magatzems Pyrénées. Bon profit!