Pyrénées Stories

Nou xef a Pyrénées Andorra

Descobrim les novetats de l'oferta gastronòmica

Com bé sabeu, la restauració a Pyrénées Andorra és un pilar fonamental. Creiem que el shopping ha d'anar lligat amb una bona oferta gastronòmica. Recentment, hem incorporat als nostres fogons, el reconegut xef del país, Laurent Chiaramonti. I juntament amb Filipe Peredo, fan un tàndem ideal per fer gaudir i delectant els paladars a tots els nostres clients.  

Laurent té més de 20 anys d’experiència com a cuiner a diferents restaurants reconeguts del país. Hem volgut parlar amb ell perquè ens expliqui com afronta el nou repte i les novetats culinàries que arribaran amb la seva incorporació. 

Com afrontes el repte com a xef de Pyrénées?

Vaig acceptar el repte de xef en aquest establiment com un desafiament, i d’aquesta manera poder posar en pràctica tot el que he aprés al llarg de la meva carrera professional.

Quina és l'oferta gastronòmica de Pyrénées?

L'oferta gastronòmica del centre segueix sent una cuina de mercat i molt econòmica en relació qualitat-preu.

Per motius d'actualitat i de seguretat sanitària davant la crisi del coronavirus, el Bufet el Grill, està tancat provisionalment però ens hem adaptat als nous temps per apropar-te una nova oferta gastronòmica de qualitat i variada. 

De forma provisional, no s'ofereix el servei de bufet lliure però com alternativa et proposem un menú diari. 

A més, a la cafeteria trobem els nostres clàssics però hem fet canvis. Hem incorporat un pa de motlle de l’Espícula, del prestigiós forner, Jordi Morera. També trobareu hamburgueses de Txogitxu i ingredients de la màxima qualitat possible. 

I el format de “Bowl” ens dona molta llibertat per elaborar les amanides que hem redissenyades i actualitzades amb el meu company, Filipe Peredo.

I hi ha novetats enològiques?

Sí, el vi i el maridatge és un punt molt important de la gastronomia. Li volem donar importància i potenciar-ho. Per això, hi ha un nou córner de vins Perelada amb opció a poder amenitzar el menú amb un vi diferent. Hi ha l'opció de fer una copa de vi o bé l'ampolla sencera. 

Com us ha afectat la pandèmia?

La crisi sanitària ens ha afectat, com a tots els negocis. El tancament temporal de la nostra oferta gastronòmica estrella, el bufet lliure, ha estat una decepció molt gran per a tots els nostres fidels clients. Hem optat per oferir un menú diari, econòmic i molt saborós per compensar la desaparició efímera del bufet. Els nostres objectiu és clar, les mesures de seguretat dels nostres clients és primordial. Estem treballant per poder tornar a recuperar el servei de bufet. 

Què creus que pots aportar a nivell culinari?

Amb la meva experiència en el sector, i la formació rebuda durant la meva trajectòria, un toc de cuina de mercat, econòmica i saborosa.

T’hi esperem! 

L'oferta gastronòmica de Pyrénées és molt àmplia. Un equip de professionals, atents i formats t’atendran i t’oferiran productes de qualitat. Trobaràs a la tercera planta, el menú del Grill i la Terrassa. I a la planta baixa, Medacorba.