Opcions saludables a la Bohème Què és un brunch?

Sovint utilitzem paraules angleses i no sabem com les comencem a veure escrites per diferents llocs. Podria ser el cas del "brunch". Segur que molts ja sabeu què és però per als que no ho sabeu és una paraula, com dèiem d'origen anglès, que ve de les paraules "breakfast", que vol dir esmorzar, i "lunch" que vol dir dinar. Podríem definir-ho com un esmorzar amb pinta de dinar.

Es tracta d'una alternativa sense horaris amb una selecció acurada d'entrants combinats amb dolços i acompanyats amb sucs i cafè.

Per descobrir els orígens d'aquesta tendència ens hauríem de remuntar uns anys enrere als Estats Units. Com sabeu, al barri de Harlem, és molt típic els diumenges anar a veure gòspel. Després de la missa, els assistents sortien amb gana i tenien ganes de reunir-se per comentar la jornada. D'aquí van començar a fer esmorzars tardans que s'allargaven fins a l'hora de dinar.

Et convidem a que vinguis a gaudir d'un brunch healthy i energètic a la Bohème fins a les 13 hores i a partir de les 16 hores. A la tercera planta de Pyrénées. Una opció saludable que pretén aportar un xut d'energia!

Algunes de les opcions que trobaràs: Torrada de pa Parròquia d'Espícula amb truita d'espàrrecs silvestres i pebrots, torrada amb salmó fumat i ruca, torrada amb formatge fresc, alvocat i ou escumat i molt més!


T'hi esperem! no volem explicar-t'ho, volem que ho provis!